X
تبلیغات
غذا و دسر - بادونه

مواد لازم:

برنج:                             یک کیلو

روغن:                            4لیوان

شکر:                             نیم کیلو

جوهر لیمو:                      یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1-برنج را از قبل به مدت 4 ساعت خیس کرده سپس اب را جوش می اوریم وبرنج را داخل اب می ریزیم تا کاملا دانه ها باز شود(البته بدون نمک) ابکش می کنیم مقدار زیادی روی ان اب سرد می ریزیم سپس در جای تمییز روی یک سفره پلاستیکی پهن می کنیم تا کاملا خشک شود(بهتر است در افتاب باشد)

2-روغن را در ماهیتابه ریخته و میگذاریم تا جوش بیاید.مقداری از برنج(معادل 2 قاشق) را در توری ریخته و با ان برنج را داخل روغن می گذاریم تا پف کند وقتی که پف کرد سریع از روغن خارج کرده و داخل ابکش استیل می ریزیم تا روغنش گرفته شود.تمام برنج ها را به همین صورت درست میکنیم.

3-شکر را با یک لیوان اب روی حرارت قرار می دهیم وقتی که جوش امد یک قاشق چای خوری جوهر لیمو به ان اضافه کرده و تا مثل عسل سفت شود .

4-برنج را در سینی ریخته کم کم عسل را به ان اضافه کرده و با قاشق کاملا مخلوط می کنیم در این مرحله دستمان را اب سرد می زنیم و مواد را پرس می کنیم تا بهم بچسپد(عسل باید گرم باشد).بعد از این کار صبر می کنیم تا سرد شود سپس برش داده و سرو میکنیم.

+ نوشته شده توسط babak در دوشنبه 1390/07/04 و ساعت 16:53 |


Powered By
BLOGFA.COM